OVER ONS

White dreams Invest

Uw Vastgoedadviseur voor Spanje!

Uw vastgoedadviseur voor Spanje! White Dreams Invest is een compact bedrijf waar wij ons met hart en ziel inzetten om jullie dromen waar te maken

We geloven in persoonlijke en duurzame relaties

Bij White Dreams Invest willen we ons onderscheiden door onze persoonlijke benadering, duurzame samenwerking en service. U kan rekenen op een professionele aanpak, gebaseerd op kennis en ervaring en in goede samenwerking met de lokale promotoren, advocaten en notarissen.

Elk traject is uniek

Het unieke traject van elke koper verdiend alle tijd, aandacht en opvolging. Wij streven ernaar de beste mogelijke service te kunnen bieden en u volledig te ontzorgen in het gehele aankoopproces.

Niet gevonden
wat je zocht?

Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij helpen je graag verder.

Kristof Mallants

Kristof Mallants, de ondernemende oprichter van White Dreams Invest, onderscheidt zich als een vooraanstaande Spaanse makelaar met een unieke claim to fame – hij is een winnaar van het Belgische tv-programma “Huizenjagers”. Deze onderscheiding onderstreept zijn expertise en flair op het gebied van onroerend goed, met name in de betoverende regio’s Costa Blanca en Costa del Sol.

Kristof’s aanpak gaat verder dan transacties; hij staat bekend om zijn toewijding aan het belang van de klant en zorgt ervoor dat elke interactie net zo verrijkend is als de eigendommen die hij vertegenwoordigt. Zijn overwinning in “Huizenjagers” is niet alleen een bewijs van zijn professionele scherpzinnigheid, maar weerspiegelt ook zijn passie voor het verbinden van mensen met hun Spaanse droomhuizen. Bij White Dreams Invest combineert Kristof zijn door TV erkende kennis van onroerend goed met persoonlijke, oprechte begeleiding, waardoor de aspiratie van elke klant om een luxueus Spaans verblijf te bezitten werkelijkheid wordt.

Inge Assenberg

Inge Assenberg, de Sales Manager bij White Dreams Invest, belichaamt warmte en expertise en biedt elke klant een gevoel van thuis in Spanje. Met haar uitgebreide woonervaring in dit bruisende land, heeft ze een uitgebreide kennis van het lokale landschap – letterlijk en cultureel.

Haar vaardigheid ligt niet alleen in de huizen die ze presenteert, maar ook in het genuanceerde begrip van de Spaanse manier van leven. Inge zorgt ervoor dat je op je gemak voelt in het land van de zon, waardoor de aankoop van een Spaanse woning aanvoelt als een thuiskomst. Haar kennis van de regio stelt haar in staat om inzichten te verschaffen die verder gaan dan wat verwacht wordt, zodat klanten er zeker van kunnen zijn dat ze een woning en een authentiek Spaans toevluchtsoord zullen vinden. Of het nu gaat om het navigeren door typische zaken of het vinden van de perfecte locatie voor een zonsondergang, Inge’s begeleiding is van onschatbare waarde en oprecht.