Stappenplan

naar jouw droomwoning

Stap 1

Ontmoet ons Nederlandstalig team in uw regio

Het zoeken naar een woning in Spanje kan soms een uitdaging zijn en daarom staat ons team u graag bij. Wij begeleiden u graag in een van onze kantoren of bij uw thuis.

Elke klant is uniek, daarom initiëren we elk klantcontact met een grondig kennismakingsgesprek om een volledig begrip te krijgen van uw individuele behoeften en wensen. Vanaf het allereerste begin voorzien we u van eerlijk advies over onze capaciteiten om aan deze behoeften te voldoen. Onze dienstverlening omvat begeleiding in uw eigen taal, of dit nu Nederlands, Frans of Engels is.”

Stap 2

Bekijken van de financiële mogelijkheden

U wil goed geïnformeerd zijn over de financiële aspecten van dit traject. Daarom is het belangrijk om uw financiële situatie samen te bestuderen zodat u goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden. Indien nodig zorgen wij voor de nodige expertise want tot slot is elke situatie uniek. Indien nodig brengen wij u ook vrijblijvend in contact met Belgische of Spaanse banken zodat u kan informeren over uw mogelijkheden.

Stap 3

Bezichtingstrip

en de zoektocht naar uw droomwoning

Nadat u heeft besloten om persoonlijk ter plaatse een kijkje te nemen, werken we samen met u om de meest geschikte projecten te selecteren. Op basis daarvan stellen we een reisplan op om de locaties en projecten van uw keuze te bezoeken. Een typische bezichtigingstrip duurt 3 tot 4 dagen, afhankelijk van het aantal te bezichtigen projecten.

Op een aangename en doelgerichte manier leert u de verschillende regio’s en projecten kennen, waardoor u snel een duidelijk beeld krijgt. Afhankelijk van uw zoekcriteria verdelen we de dagen over de verschillende regio’s.

Tijdens uw verblijf in Spanje wordt u begeleid door een van onze ervaren vastgoedmakelaars. We halen u op vanaf de luchthaven en beginnen met een ontspannend bezoek aan de omgeving, waarbij we u onderdompelen in de Spaanse levensstijl.

Bij White Dreams Invest handelen onze vastgoedmakelaars volledig in uw belang en begeleiden u zonder enige vorm van druk. We geloven dat de klant zelf aangeeft wanneer hij klaar is om een beslissing te nemen. Bovendien zijn onze vastgoedmakelaars, dankzij hun jarenlange ervaring, gespecialiseerd in het vinden van ‘de juiste woning op de juiste locatie’.

Stap 4

Juridische begeleiding

“Wij onderhouden nauwe samenwerkingen met een gerenommeerd onafhankelijk advocatenkantoor, dat de belangen van onze klanten behartigt. In al onze communicatie met u, of het nu in het Nederlands, Frans of Engels is, zorgen wij voor duidelijke verstaanbaarheid.

Alle juridische aspecten, inclusief de controle van contracten, vergunningen en andere relevante juridische documenten, vallen onder onze verantwoordelijkheid. Bovendien zorgen wij voor de aanvraag van NIE-nummers. Mochten er specifieke wensen zijn met betrekking tot erfeniskwesties of schenkingen met betrekking tot uw Spaanse eigendom, dan kunnen wij ook dit proces voor u verzorgen.

Stap 5

Opvolging en ondersteuning van uw project

De juiste opvolging en ondersteuning na de aankoop van een project, wordt vaak onderschat. Maar geen zorgen ons lokaal Spaans team staat klaar om u verder te helpen. We zorgen hier ook voor een correcte opvolging van uw project en sturen regelmatig updates over de stand van zaken. De juiste begeleiding is cruciaal om de afwerking van uw droomwoning te realiseren.

Stap 6

Ontvangen van uw sleutel

Feest! Uw woning is klaar en u bent klaar voor de sleutel te ontvangen. Alvorens we deze ontvangen doen we de nodige inspectie om te kijken als de afspraken zijn nagekomen.

Zodra dit gebeurd is regelen we afspraak om de notariële akte te ondertekenen. Indien u niet in de mogelijkheid bent om af te reizen regelen wij de nodige zaken voor u.

Stap 7

Inrichting van uw woning

Ons team staat klaar om de nodige ondersteuning te bieden om uw woning volledig in te richten. U kan de meubelen in België kiezen en ook wij kunnen zorgen voor de inrichting van uw woning. Volledige ontzorging is onze doelstelling. U kan steeds terecht bij interieur White Dreams Invest.

Stap 8

Dienst na verkoop

Uiteraard stopt het verhaal niet bij oplevering van uw woning. Onze dienst na verkoop staat steeds ter beschikking voor de vragen die u heeft. Kortom is zorgeloos genieten ook een van onze missies .