Home-Villa met fantastische view op natuur en zoutmeer
view
375.000
Villa met fantastische view op natuur en zoutmeer

Villa met fantastische view op natuur en zoutmeer

De ruime vrijstaande villa wordt op 2 locaties gebouwd in Villamartin en in San Miquel de Salinas. Op beide plaatsen kan je genieten van een fantastisch uitzicht op het natuurpark, het roze zoutmeer en de kustlijn van Torrevieja.

Zowel voor die gene die rust zoekt met een prachtig zicht maar ook voor de natuurliefhebber en de sportieveling? Fietsen & lopen kan hier meteen op een heuvelachtig landschap. Ook de golfliefhebbers zitten hier in het mekka met maar liefst 4 golfcourses op 10′.

De woningen zijn ruim met 3 slaapkamers, 3 badkamers een groot privé zwembad, veel terrassen waaronder een fantastisch dakterras waar je uren in de verre omgeving kan blijven kijken en genieten.

ER is ook de mogelijkheid om een gelijkvloerse woning te kiezen en in San Miquel voor een inpandige garage en volledige onderkeldering!

Het centrum van Villamartin is echt het hart van Orihuela Costa met het groot schopping center La zenia en dit bereik je op een 5 tal minuten.

San Miquel, een typisch Spaans dorpje met vele cafés en restaurants waaronder zelf een zeer mooi restaurant gelegen in een grotwoning.

Alicante airport op 35′

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 375.000
Costa : Costa Blanca
Plaats : San Miquel de las salinas
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Type woning : Villa
Oppervlakte woning : 135
Oppervlakte terras : 195
Totale grond oppervlakte : 300
Status : Te Koop
Pand ID : 3029

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant