Home-Top villa met zeezicht in Finestrat
zeezicht
475.000
Top villa met zeezicht in Finestrat

Top villa met zeezicht in Finestrat

Sinds de ontwikkeling een paar jaar geleden van de bergflank in finestra,  met zijn fantastische zichten op de skyline van Benidorm is deze zone enorm populair vanwege zijn mooie zichten, goede bereikbaarheid, shoppingcentra, natuur, zee en bergen…. kortom je vind er voor iedereen wel wat om je een onvergetelijk vakantie gevoel te geven.

In de tweede fase van deze ontwikkeling worden er 2 type villa’s gebouwd op zeer mooie grondstukken. Gelijkvloers en met verdiep! Door de hellende zone heeft men rekening gehouden dat iedere villa kan genieten van de fantastische views.

Er is nog 1 gelijkvloerse villa op een grondstuk van 527m² met 112m² bewoonbare opp. met 3 slaapkamers en 2 badkamers voor 445.000€

De woningen met verdiep hebben een bewoonbare opp. van 123m², een grondstuk van 417m² en eveneens 3 slaapkamers en 2 badkamers voor 475.000€

Alle woningen genieten van een zeer mooi aangelegde tuin met privé zwembad, zeer ruime terrassen, AC, alarm, volledig uitgeruste keukens met toestellen, prive parking plaats voor de wagen met elektrische poort…..

Beperkte beschikbaarheid !!! oplevering: 15 maanden

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 475.000
Costa : Costa Blanca
Plaats : Finestra
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type woning : Villa
Oppervlakte woning : 123
Oppervlakte terras : 82
Totale grond oppervlakte : 417
Status : Te Koop
Pand ID : 2870

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant