Home-Resort met prachtig zicht op het rose zoutmeer
new
229.900
Resort met prachtig zicht op het rose zoutmeer

Resort met prachtig zicht op het rose zoutmeer

Deze nieuwbouwresidentie in bungalowstijl bestaat uit 136 woningen en hebben een prachtig uitzicht op het roze zoutmeer van Torrevieja. Het resort heeft aangelegde gemeenschappelijke ruimtes met 3 zwembaden, jacuzzi’s, fitnessruimte, paddle tennisbaan, minigolf, kinderzone…een echt vakantie resort

Dit familieresort heeft dus alles te bieden om van 320 dagen zon te genieten en alles te ontdekken wat de Costa Blanca te bieden heeft.

De woningen hebben een ruimte woon- en eetkamer met een open keuken, hebben alle 2 ruime slaapkamers, 2 compleet afgewerkte badkamers en een terras van minstens 25m2.

GV heeft u een voor -en achter terras, de PH hebben een mooi overdekt terras en een gigantisch solarium dat je kan uitbreiden met een buitenkeuken, jacuzzi.

inbegrepen airco, vloerverwarming in de badkamers, afgewerkte keuken, afgewerkte badkamers, ledverlichting, wasmachine, airothermicaboiler.

Alle voorzieningen zijn vlakbij zoals restaurants, supermarkt, op- en afrit autobaan, shoppingcenter La zenia, jachthaven Torrevieja….

De luchthaven naar Alicante is 45 minuten rijden.

Klaar voor oplevering mei en december 2023.

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 229.900
Costa : Costa Blanca
Plaats : Torrevieja
Slaapkamers : 2
Badkamers : 2
Type woning : Appartement
Oppervlakte woning : 73
Oppervlakte terras : min 25
Status : Te Koop
Pand ID : 3071

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant