Home-Penthouses met fantastische view op toplocatie
laatste kansen
545.000
Penthouses met fantastische view op toplocatie

Penthouses met fantastische view op toplocatie

De Residencial Bali bevindt zich in de verkaveling van Punta Prima (La Ceñuela) op enkele honderden meters afstand van de zee.
Dit complex ligt op 30 km van de luchthaven van Alicante en op slechts 15 minuten bent u op de golfbanen van Villamartín Golf en Las Ramblas Golf en op 10 minuten in het Zenia Boulevard shoppingcenter. Het bevindt zich in een gebied met talrijke diensten. Dit ontwikkelingsproject is een buitenkans om van de Middellandse Zee te genieten in de beste versie.
Dit project bestaat uit flats met 2 en 3 slaapkamers, 2 badkamers met vloerverwarming, airconditioning installatie via buizen, privé terrassen, automatische luiken en
optioneel privé parkeerplaats met bergruimte. In deze promotie is er ook een gemeenschappelijke zone met 2 originele gemeenschappelijke zwembaden, met ligstoelen, hydromassage en een spelzone voor kinderen in een tuin voor de bewoners.
De dakappartementen en duplex woningen hebben een terras met keuken in open lucht met afwasbak en barbecue, pergola, TV aansluiting, openlucht douche, privé jacuzzi, zonneterras met een vloer van imitatiehout in combinatie met kunstgras. De woning is uitgerust met een domotica systeem.

Laatste 6 PentHouses: vanaf 545.000€

 

Punta Prima wordt omringd door spectaculaire stranden, commerciële centra, restaurants, golfbanen en alle noodzakelijke diensten om het hele jaar door van te genieten.
Dit complex beschikt over twee originele zwembaden met exterieurdesign met ontspannende zones, ingebouwde ligbedden, water jets en een kinderzone.
Er is een mooi decoratief meer met een rustruimte en een houten platform.
In de tuinen kunnen de kleintjes ook genieten van hun exclusieve speelruimtes.
De volwassenen hebben verschillende ontspanningsruimtes en wellness, jacuzzi’s, sauna, binnen- en buiten fitnessruimte, multifunctionele kooi ‘Street Workout’, paden en Balinese platforms die de rijstterrassen van dit prachtige eiland imiteren.

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 545.000
Costa : Costa Blanca
Plaats : Punta Prima
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type woning : Penthouse
Oppervlakte woning : 115
Oppervlakte terras : 105
Status : Te Koop
Pand ID : 1709

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant