Home-Luxueze villa met fantastisch zicht
sold out
519.000

Luxueze villa met fantastisch zicht

Wanneer u deze villa binnen stapt zal u verbaasd zijn van het prachtige zicht, de moderne architectuur en de luxueuze afwerking.
Deze unieke villa’s zijn ontworpen om maximaal te kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de skyline van Guardamar.
Een combinatie van zeezicht, natuur en een luxueuze levensstijl binnen wandelafstand naar het centrum van Rojales waar u alle dagelijkse benodigdheden kan vinden.
Door het duurzaam ontwerp, afwerking, kwaliteit en de liging van deze villa’s behoren deze tot bij de beste villa’s aan de Costa Blanca!

Design villa met een totale oppervlakte van 236m2 met uitzicht over Guardamar en de zee. 3 Slaapkamers, alle 3 met en-suite badkamer en met terrassen die over de Sierra del Recorral kijken.
Vanuit het infinity zwembad kunt u genieten van het prachtig uitzicht en de natuur die Rojales te bieden heeft.
De natuurlijke verlichting in de onderverdieping zorgt dat u ook deze ruimte optimaal kunt gebruiken voor extra slaapkamers, meerdere parkeerplaatsen of voor de hobby ruimte waar u altijd van gedroomd heeft!

Standaard in de prijs inbegrepen : Infiniti zwembad van 2,75m x 9m, Keukentoestellen ( Siemens of vergelijkbaar ), airco volledig geinstalleerd, aangelegde tuin, led verlichting intern, extern en electronische rolluiken!

Als u op zoek bent naar iets exclusief, stop met zoeken want hier is het!

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 519.000
Costa : Costa Blanca
Plaats : Rojales
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Type woning : Villa
Status : Te Koop
Pand ID : 1557

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant