new
263.000
geschakelde villa in San Pedro

geschakelde villa in San Pedro

Deze mooie geschakelde woningen zijn gelegen in het authentieke, levendige San Pedro del Pinatar. Het ganse jaar door is hier een zeer mooie mix van lokale mensen met toeristen, 2de verblijvers. San Pedro heeft een zeer mooie uitvalsbasis door zijn goede bereikbaarheid via de AP7, luchthavens Murcia & Alicante.

San pedro en Lo pagan zijn de eerste dorpen die aansluiting maken tussen de Costa Blanca en de Costa Calida en waar je kan genieten van de middellandse zee en de binnenzee Mar Menor.

De ideale uitvalsbasis voor wie wil genieten van zon, zee & strand, wandelen langs de boulevard of de natuur ontdekken tussen de zoutmeren en de flamingo’s. Ook voor de sportievelingen is er een ruim aanbod om te fietsen, lopen, golfen….

De woningen tellen allen 3 slaapkamers en 2 badkamers, een privé zwembad, een terras op de eerste verdieping (11m²) en een solarium ( 42m²) is inbegrepen in de prijs. De woning hebben een perfecte indeling waarbij elke m² optimaal is benut voor de ideale vakantie villa.

Door de optimale invulling van het perceel verschillen de woningen in grondoppervlakte, oriëntatie en een klein beetje in grootte.

Plots variëren van 95m² tot 143m² , woning tussen 104m² & 108m² en de prijzen tussen 263.000€ & 288.000€

Oplevering: juni ’24

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 263.000
Costa : Costa Calida
Plaats : San Pedro
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type woning : geschakelde villa
Oppervlakte woning : 104
Oppervlakte terras : 45 + 11 + 42
Totale grond oppervlakte : 95 - 143
Status : Te Koop
Pand ID : 4244

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant