uniek !
925.000
Frontline villa appartement met directe toegang naar de zee.

Frontline villa appartement met directe toegang naar de zee.

Een unieke kans!!, het allerlaatste , instapklare frontline beach appartement op de gelijkvloerse verdieping met privé zwembadje.

Voor de kust van Villajoyosa ligt een uitzonderlijk mooie en rustige baai, ‘Allon bay’ Mooi verscholen tussen 2 bergruggen is er een prachtig zandstrand met azuur blauw water. De eerste 50m na het strand genieten van een groen park met daarachter deze prachtige villa appartementen van enorm hoge kwaliteit en afwerking.

Het appartement heeft in de kleine residentie 2 ondergrondse staanplaatsen en een berging.

In de ruime leefruimte van 46m² geniet je van enorm veel lichtinval met een adembenemende view naar de kust. Verder telt het appartement 3 ruime slaapkamers van respectievelijk 16,15 & 12m² en 3 ruime badkamers (6m²) waarvan 2 ensuite. Alle slaapkamers zijn voorzien van mooie inbouwkasten en de badkamers zijn zeer compleet uitgerust. Het appartement is volledig voorzien van vloerverwarming en een airzone airco.

Daar we in Spanje buiten leven geniet je hier van een geweldig terras waarvan 8m² overdekt, 40m² open en 55m² tuin met een klein privé zwembad.

Het appartement is schitterend en rustig gelegen in de natuur, maar niet getreurd het leven en de drukte is om de hoek met de metropool Benidorm op 4′ met al zijn faciliteiten en aan de andere kant het super mooie en authentieke Villajoyosa met zijn mooie haven, promenade en het mooie gekleurde oude stadscentrum.

Alicante Airport: 40′

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 925.000
Costa : Costa Blanca
Plaats : Villajoyosa
Slaapkamers : 3
Badkamers : 3
Type woning : Appartement
Oppervlakte woning : 125
Oppervlakte terras : 102
Status : Te Koop
Pand ID : 4634

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant