Home-Fantastisch Project op 700m van de zee
WOW new fase
236.950
Fantastisch Project op 700m van de zee

Fantastisch Project op 700m van de zee

Beach & City project is in deze prijscategorie het neusje van de zalm. Zowel prijs/kwaliteit als ligging is dit momenteel het project wat je kan vinden. Het project is op 700m van de kust, maar ook alle voorzieningen zoals bars, restaurants… zijn alle op wandelafstand.

Het gehele complex bestaat uit 3 slaapkamerappartementen met 2 badkamers welke voorzien zijn van enorm veel kastruimte en zeer mooi afgewerkte badkamers met elektrische vloerverwarming.

De open keuken met eiland is enorm uitgerust met toestellen van bosh en zeer veel opbergruimte, en ook hier zie je meteen de afwerking met hoogwaardige materialen en oog voor detail.

Vanuit de leefruimte heb je onmiddellijk contact met frontterras, het binnen/buiten gevoel wordt nog versterkt met de grote schuifraam welke volledig in de muur kan schuiven.

Buiten de meubelen en wat decoratie is alles inbegrepen! dwz incl verlichting, AC, white goods, wasmachine, elektrische toegangspoort voor de GV, alarm, buitendouche met warm & koud water, muziekbox, buitenverlichting… DE penthouses genieten van een fantastische buitenkeuken met afsluitbaar rolluik. In de buiten keuken is een vuur, spoelbak, frigo, bergkasten, verlichting….

Kortom bijna aan elk detail is gedacht

Gelijkvloers geniet je van 2 ruime terrassen voor/achter, De penthouses hebben een gigantisch dakterras met metalen luifel, buitenkeuken, kunstgras zone….

 

GV : 229.950 tot 246.950

PH : 262.950 tot 289.950

Wees er snel bij om van deze lanceringsprijzen te genieten!!

Oplevering : zomer 23

Luchthaven Alicante 55′; Murcia 25′

Gegevens

Te Koop / Te Huur : Te Koop
Prijs : 236.950
Costa : Costa Calida
Plaats : Lo Pagan
Slaapkamers : 3
Badkamers : 2
Type woning : Appartement
Oppervlakte woning : 85
Oppervlakte terras : min 65
Status : Te Koop
Pand ID : 3183

Kristof Mallants


Ik stem ermee in dat deze site mijn naam, e-mailadres en telefoonnummer verzamelt.

Ga naar de bovenkant