Las Colinas Golf & Country club

Las Colinas Golf & Country club bieden u een ongeziene rust met de faciliteiten van een resort. Ontdek hieronder meer van de woningen en appartementen op dit prachtige resort.

Villa’s of appartementen

Ontdek de prachtige villa’s en appartement die u kan kopen op Las Colinas. Het award winning resort staat gekend voor zijn prachtige 18-holes golf terrein en zijn mooie groene oase.

Villa’s
te koop

Ontdek hier de mooie en stijlvolle villa’s van Las Colinas

Appartementen
te koop

Ontdek hier de mooie appartementen van Las Colinas

Las Colinas
te koop

Ontdek alle panden
van Las Colinas

Ontdek Las Colinas

 Las Colinas  in Orhuela, Spanje is een prachtige golfbaan gelegen in de prachtige regio van de Costa Blanca. Met 18 holes van wereldklasse golftalent, biedt de baan een uitdagende en onvergetelijke golfervaring. De baan biedt prachtig uitzicht op de omliggende bergen en de Middellandse Zee, met een ontwerp dat zowel geschikt is voor beginners als gevorderde golfers.

De club biedt een scala aan faciliteiten voor leden en gasten. Er is een clubhuis met een pro-shop waar u golfbenodigdheden kunt kopen of huren. Er is ook een restaurant waar u kunt genieten van een hapje en een drankje na een ronde golf. Daarnaast biedt de golfschool professionele lessen voor degenen die willen verbeteren van hun spel. Er zijn ook mogelijkheden voor het huren van clubs en een electric trolley.

Het is een geweldige bestemming voor golfers van alle niveaus en biedt een prachtige ervaring in de natuur. De baan is goed onderhouden en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Bovendien, de locatie in Orhuela is perfect voor een golfvakantie aan de Costa Blanca, met veel accommodatie en restaurants in de buurt. Dus of u nu een ervaren golfer bent of gewoon op zoek bent naar een leuke dag uit.

Boek hier uw afspraak voor meer info.

Las Colinas Golf & Country club