White dreams invest:
Uw gids bij het zoeken naar uw droomwoning in Spanje!

Uit onze ervaring blijkt dat een inspectiereis de enige manier is om voeling te krijgen met de projecten, de omgeving, de natuur en de cultuur

3- daagse Bezichtigingstrip

 • Vooraf organiseren we een uitgebreid kennismakingsgesprek op kantoor of bij u thuis, zodat we u perfect kunnen begeleiden in de zoektocht naar uw DROOM woning in Spanje.
 • We kiezen samen een datum en organiseren een ‘op maat’ gemaakte trip. (boeking vlucht, overnachting hotel met ontbijt, prospectietour, retour luchthaven).
  Indien u reeds in die periode in Spanje bent, kunnen we ook ter plaatse afspreken.
 • Samen bezoeken we de projecten die we op voorhand selecteerden, volledig aangepast aan uw wensen en prioriteiten.
  Tegelijk kan u genieten van de gastronomie en de prachtige streek, de stranden waarin wij u al een beetje wegwijs maken.
 • Administratieve en juridische aspecten worden toegelicht zodat u met een goed gevoel kan beslissen en vertrouwd geraakt.

U kan rekenen op een professioneel, betrouwbaar advies, en bovenal een persoonlijke begeleiding om zo de juiste beslissing te maken voor uw investering in Spanje. Zonder kopzorgen!

 • Dag 1 – U komt aan in Spanje

Hola, buenas días a España.

Met een vroege ochtendvlucht vanuit Brussel, Eindhoven, Maastricht, Charleroi, Oostende,
Dusseldorf, Antwerpen,… vliegt u naar Spanje. Wij halen u op aan de luchthaven van Alicante of
Murcia en na een ontbijt en koffie om even de dag te overlopen starten wij uw zoektocht.
Op dag 1 bezoeken wij met u reeds diverse projecten. Ter plaatse krijgt u bij elke projectontwikkelaar de nodige brochures met informatie en beschikbare appartementen/villa’s en prijslijsten mee. Uiteraard per project verkennen wij met u de regio en leuke plekken zodat u weet wat er rondom het project te beleven valt. Hoe ver zijn de winkels gelegen? Hoe ver is het strand? Is er een bakker of supermarkt in de buurt? ….

Uiteraard gaan wij tussendoor met u een gezellige lunch doen, dit zelf wat uw voorkeur geeft. Een lunch op een golfresort met prachtig uitzicht of liever een typische tapasbar in het centrum of graag een Spaanse chiringuito op het strand?

In de late namiddag brengen wij u naar uw accommodatie. Wij werken samen met de prachtige B&B La Finca Vuelta, uitgebaat door een Nederlands koppel en voorzien van riante kamers, een zwembad waar u na deze drukke dag nog heerlijk kan vertoeven en een eigen restaurant om nog een hapje te eten en uw eerste dag voldaan af te sluiten. Afhankelijk van uw locatie waar u zoekende bent of uw voorkeuren kunnen wij u ook voorzien van een andere accommodatie zoals een hotel of appartement. U geeft aan wat uw voorkeur geniet en wij zorgen hiervoor.

 • Dag 2 – Bezoeken van projecten

Wij halen u na uw ontbijt terug op aan de B&B en gaan verder met het bezoeken van projecten welke u vooraf geselecteerd heeft. Op deze tweede dag heeft u alvast een beter zicht op wat u wel en zeker niet wil. Na een heerlijke lunch gaan wij verder met het bezoeken van panden en als u graag alvast enkele projecten van de dag voordien opnieuw wil zien is dit uiteraard op het einde van de dag ook mogelijk. Hierna zetten wij u terug af aan uw accommodatie of indien gewenst kunnen wij u in de avond nog meenemen voor een diner in een leuke omgeving om zo samen alle bezochte projecten te overlopen en met u te selecteren welke aan uw wensen voldoen.

 • Dag 3 – Tweede bezichtiging en terugvlucht

Op deze laatste dag bespreken wij met u alle bezochte projecten en kunnen wij met u teruggaan naar enkele projecten welke uw voorkeur genieten.
Heeft u uw droomeigendom gevonden en wil u dit graag reserveren? Wij gaan met u naar de bouwheer voor alle nodige informatie en het ondertekenen van het reservatiedocument zodat het pand zeker op uw naam gereserveerd staat. U heeft een late middag- of een avondvlucht en wij brengen u terug naar de luchthaven.
Dankzij onze professionele expertise en leuke rondleiding in de regio kan u met een voldaan gevoel terug naar huis vliegen.

Verkiest u liever een rondleiding in combinatie met uw jaarlijkse gezinsvakantie?

Bent u niet in de mogelijkheid om 3 dagen mee op deze georganiseerde inspectietrip te gaan maar heeft u wel een vakantie ter plaatse voorzien? Dan kunnen wij in deze periode met u ook enkele dagen uittrekken om met u de regio en projecten te verkennen. Wij halen u op aan uw hotel en begeleiden u.

White Dreams Bezichtiging